29 Mart 2013 Cuma

Vichy Neovadiol Gf Gündüz Şekillendirici ve Sıkılaştırıcı Gündüz Bakımı Kremi




Kimler için: Menopoz dönemindeki kuru ciltli kadınlar için. Cildin hormonal yavaşlamasına karşı etkilidir: yoğunluk ve hacim kaybı, yüz çevresi görünümü.
Dolgun yanaklar, yumuşak çene hatları ve rafine boyun hatları

Etkinliği: Doku mühendisliğindeki 30 yıllık tecrübe, laboratuvar şartlarında cilt yaratmak için gerekli bazı proteinlerin varlığını ortaya çıkardı. Vichy Laboratuvarları sadece 10 günde cilt katmanlarını yeniden yapılandırabilen bir teknoloji geliştirdi.* Bu çığır açan yenilik, bazı eşsiz etken maddelerin birleşimi sayesinde gerçekleşti: büyüme uyarıcı Proteic Gf, büyüme faktörlerinin bulunduğu destek dokusunu güçlendirici Pro-Xylane. Neovadiol Gf menopoz döneminde kadınların 3 önemli bölgesi üzerinde etkili ilk bakım ürünüdür. Sonuçlar: yanaklar, boyun ve çene hattı tekrar şekillenir. Cilt dokunuzu yatıştırır ve yüz hatlarını düzleştirir. * Vücut dışında laboratuvar testleri.



Sıradışı dokusu yoğun besleme ve eriyen, yağsız, yapışkansız kremin tazeleyici etkisini birleştirir.
Keyif ve etkinlik sağlar.
Yaşam Kalitesi araştırması ile, Vichy Laboratuvarları Neovadiol Gf'in gerçek bir tedavi ürünü olduğunu kanıtlamıştır: cilde katkısının yanısıra, menopoz dönemindeki kadınların psikolojisine de katkı sağlar. Daha az sıcak basması hissedilir ve uyku bozuklukları azalır. Yaşam kaliteleri menopoz geçirmeyen kadınlarınkine yakın olur.

3 ana yüz bölgesinde etkinlik:
Yeniden modellenmiş yanaklar,
Tonlanmış boyun,
Saflaşmış çene hattı.

Hipoalerjenik formülü dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Vichy Termal Spa Suyu içeren formülü yatıştırır ve yeniler. Parabensizdir.

Kullanım Şekli :
Günlük, sabah ya da akşam uygulayın. Cildinize uygun tedavi için, bu kremin normal/karma ciltler için ve kuru ciltler için geliştirilmiş versiyonları vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder