29 Mart 2013 Cuma

Vichy Neovadiol Gf Göz Şekillendirici ve Sıkılaştırıcı Göz Bakımı Kremi




Kimler için: Menopoz dönemindeki kadınlar için. Göz ve dudak çevresinin hormonal yavaşlamasına karşı etkilidir: yoğunluk kaybı ve gevşeme.
Gülüşünüzü yeniden tanımlayın ve gözlerinizi kaldırın

Etkinliği: Dudaklar ve gözlerin zaman içinde nasıl değişime uğradığını anlamak için, Vichy Laboratuvarları dudaklar ve gözler üzerinde ilk devrim niteliğindeki analizi yaptı. Analizde, 400 kadında bu bölgelerde görülen kırışıkların kıvrımları, açıları ve uzunlukları ölçüldü. Bu, dudaklar ve gözlerin aynı dikey deformasyona uğradığını gösterdi. 30 ve 50 yaşlar arasında, dudak ve göz çevresindeki deri geveşekleşir ve uzar. Bu gelişme, bazı etken maddelerin eşsiz birleşimi sayesinde mümkün oldu: büyüme uyarıcı Proteic Gf, büyüme faktörlerinin bulunduğu destek dokusunu güçlendirici Pro-Xylane.* Dudak ve göz çevresindeki etkisini güçlendirmek için, doku yenileyici etken maddelerle Amazon yağmur ormanlarının en sert ağaçlarından elde edilen Eperuline birleştirildi. Vücut dışında laboratuvar testlerinden geçirildi. Cildin pigmentasyon ve vazodilatasyonunu sınırlandırdığı ve koyu halkalarla göz altı torbalarını azalttığı kanıtlandı. Dudak çevresini yeniler ve gözleri kaldırır. * Vücut dışında laboratuvar testleri.




Göz çevresini pürüzsüzleştirir: %32
Üst dudak bölgesini pürüzsüzleştirir: %25
40 kişi üzerinde 6 ahfta klinik çalışma.

Dudak ve ağız çevresi pürüzsüzleşir (%84) ve rahatlar (%92)
Kişisel değerlendirme, 51 kadın

Hipoalerjenik formülü dermatolojik ve oftalmolojik kontrol altında test edilmiştir. Vichy Termal Spa Suyu içeren formülü yatıştırır ve yeniler. Parabensizdir.

Kullanım Şekli : Günlük, sabah ve akşam dudaklarınıza ve göz çevrenize uygulayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder