29 Mart 2013 Cuma

Vichy Neovadiol Gf Gece Şekillendirici ve Sıkılaştırıcı Gece Bakımı Kremi




Kimler için: Menopoz dönemindeki kadınlar için. Cildin hormonal yavaşlamasına karşı etkilidir: yoğunluk ve hacim kaybı, yüz çevresi görünümü.
Daha dolgun hacim, dinlenmiş cilt

Etkinliği: Doku mühendisliğindeki 30 yıllık tecrübe, laboratuvar şartlarında cilt yaratmak için gerekli bazı proteinlerin varlığını ortaya çıkardı. Vichy Laboratuvarları sadece 10 günde cilt katmanlarını yeniden yapılandırabilen bir teknoloji geliştirdi.* Bu çığır açan yenilik, bazı eşsiz etken maddelerin birleşimi sayesinde gerçekleşti: büyüme uyarıcı Proteic Gf, büyüme faktörlerinin bulunduğu destek dokusunu güçlendirici Pro-Xylane. Neovadiol Gf menopoz döneminde kadınların 3 önemli bölgesi üzerinde etkili ilk bakım ürünüdür. Sonuçlar: yanaklar, boyun ve çene hatları tekrar şekillenir. Uyarıcı bitkisel bir madde olan Phytodoline ile güçlendirilmiş formülü ile ciltte dolgunluğu giderir ve yüz hatlarınızı sıkılaştırır. İlk sabahtan itibaren cilt daha dinlenmiş görünür. (80 kadının değerlendirmesi) * Vücut dışında laboratuvar testleri.


 Gece bakımı için özel geliştirilmiştir. Krem-jel dokusu yağsız ve yapışkansızdır. Cilt üzerinde erir. Bitkisel yağlarla zenginleştirilmiştir, cildi besler ve rahatlık sağlar.

Hipoalerjenik formülü dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Vichy Termal Spa Suyu içeren formülü yatıştırır ve yeniler. Parabensizdir.

İlk sabahtan itibaren:
Cilt daha pürüzsüz görünür: %90.
Cilt daha dinlenmiş görünür: %86.
80 kadın tarafından kişisel değerlendirme.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder